Kjøpsbetingelser


Registrering

For å handle i nettbutikken må du registreres som kunde i vårt system. Bil-Guss AS forhandler kun med bedrifter og krever organisasjonsnummer. Ønsker du å bli registrert som ny kunde, ta kontakt på e-post så veileder vi deg videre i prosessen.Hvis du er privatkunde og ønsker å handle hos oss. Ta kontakt med vårt kundesenter så veileder vi deg til nærmeste butikk som har varen tilgjengelig.

Kundeopplysninger

Kunder er selv ansvarlige for å holde oss oppdaterte ved endring av kundeopplysninger eller flytting.
For å sikre optimal ordrebehandling er det viktig at adresse, telefonnummer, e-post og lignende er oppdaterte og riktige til enhver tid. Innloggingsinformasjon til nettbutikk bør holdes privat og internt i bedriften. Våre kunder er selv ansvarlige for å holde sine brukerkontoer sikre og endre epost og passord ved endring av ansettelsesforhold eller andre faktorer som vil tilsi at dette er nødvendig.

Det er ikke mulig for dere å endre deres kundeopplysninger på nettsiden. For å gjøre dette ta kontakt med kundeservice på telefon eller epost.

Priser
Prisene på startsiden før du logger deg inn, er veil utsalgspriser inkl. mva og gjelder til forbrukere.

Prisene etter innlogging er netto forhandlerpris eks. mva. Alle tilbudspriser og tidsbegrensede kampanjer gjelder så langt lageret rekker eller innenfor tidsfristen som oppgitt på nyhetsbrev, aviser eller annonser.

Vi tar forbehold om feil som kan oppstå slik som trykkfeil på priser, feil på varesaldo samt tekniske feil knyttet til nettsiden.

Handle på nettsiden

Dere logger inn med e-postadressen registrert på dere, eller kundenummer. Begge skal være unike for deres bedrift og en bedrift har dessverre ikke mulighet til å ha flere brukerkontoer registrert på seg. Generert passord sendes til registrert e-postadresse og kan om ønskelig endres til noe personlig på «min side» etter innlogging. Ikke gi passordet til andre. Både brukernavn og passord er interne for bedriften og skal behandles konfidensielt. Butikkene er selv ansvarlige for at dette etterfølges.

Bestillinger som kjøres gjennom nettbutikken regnes som bindende og hvis det skulle oppstå feilregistreringer eller kanselleringer så må dere så raskt som mulig ta kontakt med kundeservice.

Levering og frakt

Bestillinger registreres fortløpende når de kommer inn til oss og behandles normalt innen 1-2 virkedager. Vi tar forbehold om noe lenger behandlingstid ved uvanlig stor pågang eller uforutsette hendelser.

Frakt legges på i siste steg av ordrebehandlingsprosessen. Ta kontakt med kundeservice dersom du ikke kjenner dine regler for fraktkostnader.

Betaling

Betaling skjer via utsending av faktura som også kan leveres på e-post.

Betalingsfristen er i utgangspunktet 20 dager etter bestilling dersom annet ikke er avtalt.
E-handel integrert med Visma Global levert av Argo Internett AS

Logg inn

Skriv inn brukernavn (kundenummer eller epost) og passord for å autentisere deg.

Privatkunder kan ta kontakt med oss på post@bilguss.no for nærmeste forhandler.

Glemt passord? Skriv inn din epost-adresse eller kundenummer nedenfor.

Er du registert hos Bil-Guss men har ikke tatt nettbutikken i bruk før, skriver du inn din epost-adresse eller kundenummer og vi sender deg kontodetaljer på epost-adressen registert i vårt system.

×

Bestillingslister

Velg bestillingsliste:

Ingen bestillingslister. Opprett ny bestillingsliste.
×